Facebook
B-fit program
Karel Bajer
.
gsm: +420 731 108 841
mail: info@bfit-program.cz
web: www.bfit-program.cz
Spolupracujeme:
Zajímavé články
zivotni-postoj.cz banner
Výživové a nutriční poradenství Praha a okolí
Všechny články >>>
Studio Style banner
satema.cz banner
Rekonstrukce Jelínek banner
Ingredience na 8 porcí

300g celozrnné mouky špaldové jemné
100g sojové mouky odtučněné
120g polotučného jogurtu
90g změklého másla
20g hnědého cukru
30g rozinek
20g vajahitu
4 jablka (cca 400g)
1 vanilkový pudink prášek
2 lžíce medu
citrónová kůra
skořice

Postup:

1. Ze špaldové a sojové mouky, jogurtu, másla, cukru, citronové kůry a vajahitu uhněteme ručně těsto. Je-li potřeba přidáme trochu vody. Necháme v lednici 30min odpočinout.

2. Z těsta vyválíme 2 placky o velikosti kulaté pečící formy na koláč. Jednu placku položíme na dno i strany formy.

3. Jablka oloupeme a nakrájíme na jemné plátky. Smícháme s pudinkem. Poklademe na těsto. Ochutíme skořicí, medem a rozinkami.

4. Z druhé placky nakrájíme proužky a na koláči vytvoříme mřížku.

5. Pečeme na 170°C 40min.
  Energetická hodnota na 8 porcí
Bílkoviny Sacharidy Tuky
89g 393g* 89g
  Energetická hodnota na 1 porci
Bílkoviny Sacharidy Tuky
11g 49g* 11g
*8 porcí
393g sacharidů
z toho - 78g cukrů

*1 porce
49g sacharidů
z toho - 9,8g cukrů

Zpět > Úvodní stránka > Recepty

Mřížkový koláč s jablky

© b-fit 2013 Všechna práva vyhrazena